Okrasný cesnak Toabago (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Okrasný cesnak Toabago (3)

Allium - Číslo tovaru 5564418
Obsah balenia:3 ks
Kríženec medzi Allium schubertii a Allium atropurpureum. Kvitne v máji – júni. Okrúhle kvetenstvo, s drobnými, hviezdicovitými, tmavo fialovými kvetmi s jasne zeleným stredom. Dlhá stonka. Vhodný aj na rez. Výška 60 cm.
7,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 15
Farba modrá (fialová)
Výška dospelej rastliny 60 cm
STANOVISKO: Slnečné PÔDA: Priepustná a výživná HNOJENIE: Na jar, keď vyrašia výhony, špeciálnym hnojivom na kvetinové cibule. Pri suchom počasí zalievať. VÝSADBA: Trikrát tak hlboko, ako je výška cibule. Pridať kompost alebo hnojivo na kvetinové cibule do výsadbovej jamky. VÝŠKA: Asi 60 cm KVETY: Máj – jún. Okrúhle kvetenstvo, s drobnými, hviezdicovitými, tmavo fialovými kvetmi s jasne zeleným stredom. REZ: Po odkvitnutí je možné kvetnú stonku odstrániť alebo ponechať než sa sám zatiahne. Bežne sa po odkvitnutí rastlina zaťahuje pomerne rýchlo, iba za suchého počasia zostávajú kvetné stvoly so semenami stať dlhšie. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný POZNÁMKA: Môže sa stať, že listy sú pred rozkvetom nevzhľadné. V žiadnom prípade ich neodstraňujte! Bez listov by rastlina nevykvitla! Tento problém je možné vyriešiť, keď skombinujeme vysadený cesnak napr. s levanduľou, pakostom či inými bujnými trvalkami, ktoré zakryjú listovú časť okrasného cesnaku.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené