Fakľa Pinocchio
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Fakľa Pinocchio

Eremurus - Číslo tovaru 5563927
Obsah balenia:1 ks
Krásna trvalka s vysokým kvetenstvom. Zdobí medeno-oranžovými kvetmi. Dorastá do výšky cca 120 cm. Hľuzu vysaďte na slnečné stanovište do priepustnej pôdy asi 15 cm hlboko.
7,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl
Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Farba žltá (oranžová)
Výška dospelej rastliny 120 cm
STANOVISKO: priame slnko PÔDA: priepustná, výživná, kamenistá. Zle znáša vlhko, treba zabrániť premokreniu. VÝSADBA: Na dno výsadbovej jamy je vhodné dať drenáž (štrk, hrubý piesok, keramzit). Hľuza by mala byť zhruba 15 cm hlboko. Hľuzy sú chúlostivé (krehké), treba s nimi zaobchádzať opatrne. Medzi jednotlivými hľuzami treba nechať medzeru zhruba 6 cm. KVETY: Jún - júl. Oranžové, usporiadané v strapcoch. Postupne rozkvitajú od spodu nahor. HNOJENIE: v máji hnojivom na okrasné rastliny. Dávkovanie podľa návodu. VÝŠKA: tvorí prízemnú ružicu listov, v čase kvitnutia je rastlina vysoká až 1,5 m PREZIMOVANIE: Koncom leta odumiera nadzemná časť, rastlina sa zaťahuje a prezimuje vo forme hľuzy. Mrazuvzdorný do -25 ° C, odporúčame zakryť čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené