Tuja západná Golden Smaragd (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Tuja západná Golden Smaragd (3)

Thuja occidentalis Golden Smaragd - Číslo tovaru 3311026
Obsah balenia:3 ks
Táto tuja je výnimočný ihličnan, ktorý zaujme svojou žiarivo zlatožltou farbou a elegantnou štruktúrou a dodá každej záhrade atraktívny a luxusný nádych. Je známy svojou hustou, stĺpovitou formou rastu, ktorá umožňuje prirodzené a rovnomerné tvarovanie. Jeho žiarivo zlatožlté ihličie si zachováva svoju farbu po celý rok. Či už ide o solitérnu rastlinu, živý plot alebo skupinovú výsadbu, harmonicky zapadne do rôznych záhradných štýlov.
21,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výška dospelej rastliny 400 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, pokiaľ možno chránené pred zimou a vysušujúcim vetrom. PÔDA: Bežná záhradná zemina. Mierne vlhká. Nemá rád prílišnú vlhkosť ani dlhodobé vyschnutie. Povrch odporúčame mulčovať. Hnojenie: 1x ročne na jar hnojivom na živé ploty. Prvé hnojenie až keď sú rastliny vyrastené. VÝŠKA: 4 niekedy aj 6 metrov ŠÍRKA: 1 – 1,5 metra RAST: Skôr pomalý, štíhly, kužeľovitý, kompaktný, vzpriamený IHLIČIE: Nové prírastky sú jasne zelené až žltozelené a tento odtieň si drží až do zimy, kedy mierne zožltne. Vnútro kríka je tmavšie. REZ: Od jari do konca leta. Nerežte do starého dreva. PREZIMOVANIE. Plne mrazuvzdorný.
Naposledy zobrazené