Trpasličí orgován
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Trpasličí orgován

Syringa meyeri "Palibin" - Číslo tovaru 3300519
Obsah balenia:1 ks
Zakrpatený druh orgovánu. Dorastá do výšky 1,5 metra a zhruba rovnakej šírky. Rast je pomalý, kompaktný a hustý. Kvety sú drobné, rúrkovité svetlo ružovej až fialovej farby s typickou vôňou. Kvitne v máji – júni. Listy majú sviežu zelenú farbu. Nenáročná rastlina. Vysádzajte na slnečné až polotienisté stanovište do výživnej, mierne vlhkej pôdy. Rez nie je potreba. Plne mrazuvzdorný.
24,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Výsadbová vzdialenosť (cm) 100 - 150
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: Výživná, mierne vlhká, priepustná, neutrálne až mierne zásadité pH HNOJENIE: na jar, hnojivom na trvalky. VÝŠKA: 1 – 1,5 m ŠÍRKA: 1 -1,5 m RAST: Kompaktný, pomalý, hustý KVETY: Máj – jún, drobné, rúrkovité, svetlo ružové až fialové, vonné. Puky sú tmavofialové až červené. LISTY: Sýto zelené, vajcovité, opadavé REZ: nie je potreba PREZIMOVANIE: Plne mrazuvzdorný do -40 stupňov.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené