Vtáčí zob (10)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vtáčí zob (10)

Ligustrum ovalifolium - Číslo tovaru 3351303
Obsah balenia:10 ks
Rýchlo rastúca, mimoriadne odolná rastlina na živý plot, ktorá sa dá dobre strihať. Pri miernej zime udrží lístie až do marca. Výsadbová vzdialenosť 25 cm. Veľkosť pri dodaní: 40 – 50 cm. Dodávame s voľným koreňom.
17,10 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20 - 30
Farba zelená
Výška dospelej rastliny 300-400 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: Priepustná dobrá záhradná zemina, znesie aj vápenatú pôdu. V priebehu rastu treba dávať pozor na dostatočné zavlažovanie, neskôr znesie aj prechodné obdobie sucha. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 25 cm, pri zakladaní hustého živého plotu – 5 rastlín na 1 m. REZ: Znesie častý rez (vytvára stále nové vetvičky). V zime až do februára vykonať prvý rez pred vytvorením prvých vetvičiek, v júli môžete vykonať tvarovací rez. PLODY: Bobule sú jedovaté. PREZIMOVANIE: Je mrazuodolný, môže čiastočne zamrznúť, na jar však vytvorí bez problémov nové vetvičky.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené