Boscova fľaška hruška v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Boscova fľaška hruška v kontajneri

Pyrus comm. - Číslo tovaru 4480886
Obsah balenia:1 ks
Táto hruška zrejúca koncom októbra prináša pravidelne bohatú úrodu. Plody vynikajúcej kvality môžete konzumovať od októbra do januára. Biela dužina má jemnú, sladkokyslú, príjemnú chuť. Opeľujú ju: Clappova, Williamsova, Hardenpontova.
22,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

STANOVISKO: Chránené, slnečné, teplé. Chladné a vlhké počasie pred dozrievaním by mohlo negatívne ovplyvniť kvalitu plodov – lepšie je suchšie než vlhké stanovisko. Potrebuje opornú tyč. PÔDA: Hlboká, bohatá na živiny, humózna, nesmie obsahovať vápnik HNOJENIE: Oblasť pri koreňoch ponecháme bez trávnika, pridáme kompost a zamulčujeme – pôdu chudobnú na živiny prihnojíme v máji/júni rohovou alebo kostnou múčkou. VÝŠKA: 3 – 3,5 m POTREBA MIESTA: asi 5 – 6 m RAST: slabý, tvorí pyramidovú korunu KVETY: apríl/máj – potrebuje opeľovača, nie je samosprašná PLODY: Od konca septembra. Biela dužina má jemnú, sladkokyslú, príjemnú chuť. Pri bohatej úrode prihnojíme koncom júna, inak zostanú plody malé. Plody sa dajú konzumovať od októbra do januára. OPEĽOVAČE: Clapp favorit, Wiliamsova, Hardyova maslovka REZ: mal by byť vykonaný odborne PREZIMOVANIE: mrazuvzdorná
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené