Golden Vénus marhuľa voľným koreňom
Golden Vénus marhuľa voľným koreňom
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Golden Vénus marhuľa voľným koreňom

Prunus armeniaca - Číslo tovaru 4481340
Obsah balenia:1 ks
Nová odroda marhúľ, ktorá sa môže pestovať aj vo vyšších oblastiach. Každý rok prináša pravidelne bohatú úrodu. Plody sú aromatické a sladké, zlatožltá dužina sa ľahko oddeľuje od kôstky. Odolná voči monílii. Najviac dorastá do výšky 2,5 m. Dozrieva začiatkom augusta. Veľkosť pri dodaní 60-80 cm. Samosprašná.
16,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Október stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby Október stred - Apríl koniec
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania august začiatok
Výška dospelej rastliny 300 cm
STANOVISKO: Slnečné, teplé, chránené pred vetrom, južná strana PÔDA: Priepustná, hlinito-piesočná s vysokým podielom humusu HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy (dávať pozor na dávkovanie) POTREBA MIESTA: Asi 60 cm RAST: Stredne silný, štíhly a vzpriamený – môžete sadiť v rade s inými druhmi. LISTY: Úzké, zelené KVETY: Svetloružové, od 2. – 3. roku pestovania. Apríl PLODY: júl – august, pevné a sladké REZ: Výšku môžete sami regulovať rezom. Bočné výhonky ihneď odstrihnite za 2. – 3. očkom PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, zakryť lístím alebo mulčom. V prípade ak je rastlina pestovaná v nádobe, treba túto nádobu dať na chránené miesto a príležitostne zalievať.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené